Wenzhou Sky&Sea Intl Economy & Trade Co., Ltd.
Wenzhou Hu Arts Optics Mfy.,Ltd.

Inquiry BasketInquiry Basket (0) Items
 
Products Catalog
dot
    Classical Frame
    Full-Rim
    Half-Rim
dot
dot
dot
    Injection Plastic
dot
dot
    Metal Sunglasses
    Aluminum Sunglasses
    Plastic Sunglasses
    Acetate Sunglasses
dot
dot
    Metal Readers
    Plastic Readers
dot
dot
dot
dot
    Automatic Grinder Machine
    Model Making Machine
    Local Centrel Meter
    Groove Machine
dot
dot
  About us
 
Wenzhou Sky&Sea Int'l Economy&Trade Co.Ltd. was founded to provide expertise in the fields of manufacturing, distribution, and marketing of optical frames, Sunglasses, Reading glasses and accessories. We provide a detailed collection of products in Safety Eyewear, Sports protective Eyewear, Ski glasses and a unique blend of dress eyewear and accessories.

With years of experience in the optical industry, Huarts has developed a reliable international group of suppliers, offering the most competitive high quality frames available. With this background, Huarts is able to have a business philosophy that provides you with the latest in Optical fashion, great value for money, quality products and exceptional service.

Bruce Hua (our manager) invite you to be part of the Huarts experience and we look forward to establishing an ongoing business relationship with you.
We would like to thank you for your interest and custom.
Should you require any further information, please do not hesitate to contact us - we look forward to hearing from you.


Questions and answers (How do i order?)
1.)Q: Do you supply samples?
answer: Yes.Samples can be sent before the real order with customers’requirement, which is free,but quantity is limited.Sample need to chargeable if sample is much.
Sample freight is by your account,by Fedex,TNT,DHL or UPS etc.
Delivery will take approximately 3-4 working days if sample available in stock.
We accept freight and sample fee via telegraphic transfers.(T/T) or western union money transfer.

2.)Q: Do you provide QUANTITY DISCOUNTS,if i buy wholesale?
answer: Yes we do,all our clients buy Wholesale at very competitive,that’s all we do for exporting business).For Quantity DISCOUNT we will count and discuss according to the quantity you purchase.

3.)Q: Orders
answer: Goods are sold at very competitive price . Minimum Order Quantity: 100 dozens/style.

All goods are quoted F.O.B Shanghai ,Ningbo and Wenzhou China.
Goods will be sent through our own freighting agent,you should make the purchase C&F.Also we can delivery to your nominated address.Our courier include UPS,Fedex,DHL,TNT,SODEXI,SCS etc.Container or some goods delivery by seafreight or airfreight,seafreight is the cheapest way but need more times than air,airfreight delivery about 2-4 days to your side.
Delivery time of goods depends on quantity ordered,thus availibilty,and will be specified on each individual transaction.

4.)Q: How do i order?
answer: Choose model from our website or email attached picture,and then ask for exact price.It is very simple,fast and easy.Price depend on material,design and client requirement.We can customize glass as per your sample or design,also can print logo in temples and lens of glass or case,accept OEM.

5.)Q: What is your payment term?
answer: By Telegraphic Transfers(T/T) or irrevocable Letter of Credit at sight.

6.)Q: Do you want to establish long time cooperation?
answer: Yes.In fact we prefer to establish long time cooperation, we believe you are coincident in this point, so i have reason to believe there will be a nice cooperation between us as we also offer you top quality and all our efforts to serve you and your esteemed company.

7.)Q: How about printing and colour for sunglass?
answer: We are versed in printing in temple or lens and customize variety colour for sunglass or case or pouch.One way you can sell our sunglass in your country,one way you can promote your company brand there.

8.)Q: Can i supply my sample for you to produce?
answer: Yes,of course.One new sample for us,first need to open mould for this(if we don’t have similar style available) and this fee are charged by you, meanwhile we are repayable to you when your order quantity reach Target Quantity.

In order to know more each other,we welcome you to visit us and production line at any times that just you want and convenience for you.We believe face business negotiation will make business progress rapidly.
 
 
Products Search:
 
   
China supplier:
  www.made-in-china.com
showroom/artsoptics
  http://skysea.en.alibaba.com
   
   
  News
New Online Shop--wenzhou sky&sea
2014 SILMO, HALL6, K2 (du 26 au 29/09/20...
2014 MIDO FAIR, PAD11, C03;
2013 HONG KONG OPTICAL FAIR
2013 The 44th MIDO
  more news
  Contact:
  Email: info@artsoptics.com
  Tel: 86-577-88110004
  Fax: 86-577-88110005
  Learn more
 
   
  Copyright © 2007 Wenzhou Hu Arts Optics Mfy. Ltd. All rights reserved. Powered by jcidea.net
  Friendly Links    (Primary products: Optical Frame, Sunglasses, Sunglasses Optical)
  Spanish     Italian
 
solar water heater